23.6.06

Un, dos i tres


1.El Cas del Olmo té molt a veure amb el Cas Calvià, més que res pel tema de les cintes.
2. La corrupció urbanística està tan arrelada a Mallorca, que el primer culebron que ha fet IB3 TV va d'això. Els senyors de Vallterra volen fer un golf i paguen els favors (la requalificació del solar) als polítics del Consell. Per tant, ningú no se n'amaga.
3. I tres. Avui partim de vacacions, fins que tornem el ritme d'actualització del blog pot baixar un poc. Bon estiu.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones vacances!!
Sembla que serà un estiu mogut amb aquest escàndol urbanístic...

Anónimo dijo...

Ritme d'actualització? Mateu fa 10 dies que no toques el blog!!!! Mateu: Que a Cancún (on deus esser de vacances davall d'una palmeta) també hi ha internet!!!!
Bé, com que no dones senyals de vida et sustituesc un poc...Ha començat la temporada d'estiu a IB3 amb 2 programes estrella: Furor y Temporada Alta...El primer el fan (el mateix) per altres autonòmiques (telemadrid i canal 9)...El segon Temporada Alta el fan aquí però com si no el fessin aquí. És un Salsa Rosa conduit per Carlos Duran (en castellà) però els vídeos i la retolació és en català. És un bilingüisme diferent. El primer convidat estrella d'aquesta "temporada alta" ha estat Bertín Osborne (que s'ha casat amb una model) La mallorquinitat (en castellà)també la posa Julián Aguirre que fa de comentarista del cor.
En poques paraules: No tenc paraules.