19.12.06

Premi Goya al millor documental

Es diu aviat però el més alt de la imatge, Martí Rodríguez, ha fet més de 25 anys de feina a TVE. Ara, el Pla de Viabilitat de RTVE l'envia a ca seva. La foto l'hem feta avui horabaixa, el darrer dia que ha vengut a la tele, el darrer dia que ha hagut de fitxar. Entre les notícies i reportatges que enregistràrem junts record el dia que es varen perdre a la cova de sa Fosca, al Torrent de Pareis, 9 excursionistes estrangers. Era una nit d'un cap de setmana i morts de fred i de gana vàrem treballar tota la nit fins que els bombers varen aconseguir rescatar als turistes.
Avui horabaixa el fiscal Juan Carrau feia un cafè a un local de Jaume III. El fiscal anticorrupcó llegia la premsa local on es transcrivia la conversa més llegida dels darrers anys, si exceptuam la que varen mantenir els protagonistes del Cas Calvià.
Les redaccions dels mitjans de comunicació viuen una activitat frenètica. Els que ho passen pitjor són els redactors de tribunals que cada dia posen la seva professionalitat a prova. Avui l'scoop ha estat per l'Ultima Hora i El Mundo que varen tenir accés a la transcripció de la xerrada telefònica entre el conseller i el batle.
Un cineasta mallorquí, Toni Bestard, opta amb el curtmetratge El Viaje als Goya.
L'Informatiu Balear està que se surt. Ahir dimarts, segons Sofres, va tenir una audiència de 76.000 espectadors.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Mateu, el documental de Toni Bestard que obta als Goya és "Equipajes", no "El viaje".