20.1.07

Ja està bé

Ara que arriba l'hivern de veres i farà un fred terrible seria el moment oportú per congelar algunes actituds que es reprodueixen des de fa uns dies. Els periodistes d'IB3 són objecte d'atacs de diversa índole. Durant les festes de Sant Antoni i les de Sant Sebastià, els periodistes que cobrien els actes pels informatius han estat insultats i interromputs durant les connexions en directe. Sense anar més enfora, els darrers fets ocorregueren anit passada a la Plaça d'Espanya quan un periodista de la cadena autonòmica es disposava a fer una connexiò en directe amb l'informatiu del vespre. En aquell moment un grup de persones, xeremiers inclosos, varen posar-se davora l'informador per cridar consignes contra la cadena. Aquesta actitud ens recorda els insults que rebien els periodistes de TVE quan governava el PP, o el que passà quan una corresponsal de TVE informava en directe des de Xile. Els periodistes només som missatgers, només féim de corretja de trasmissió de les notícies, no som els directius ni els responsables de la línia editorial de la cadena. Ja està bé.
Ja està bé d'assassinar periodistes. És el que ha passat a Turquia on ha estat mort el periodista d'origen armeni Hrant Dink que havia denunciat el genocidi contra el seu poble durant la I Guerra Mundial.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

No entenc rés de rés. Jo vaig veure com durant sa revetla de sant antoni els deien de tot als d'Ib3. No ho entenc. Si estan en contra de sa cadena que protestin davant sa directora general o nes Parlament.

Anónimo dijo...

No estoy de acuerdo alguien tiene que decir alto y claro que Ib3 no nos gusta

Anónimo dijo...

también soy partidario de que las protestas deben ser públicas, pero hay que gritar y hacer todavía más ruido. Irse delante de la directora, que ni si quiera se merece su puesto, es perder el tiempo. Animo y más fuerza para los que protestaron.

Anónimo dijo...

meam, val, entenc l'indignació com a periodista. Però entenc també la reacció de la gent vers IB3, ja que és un dels mitjans que vagi on vagi, sempre possa l'accentet al PP, realment ,quant veus IB3, penses directament, "ja estan aqui els del PP", entenc que no es cupa dels periodistes, però sou la cara visible d'un mitjà que indigna amb la seva des-informació.

Toni T. Morro dijo...

Jo particularment tenc atravessat als reporters de IB3, perquè es pensen que son més importants que la resta... però tampoc mereixen aquest tracte (clar que tampoc han de fer el que fan, però així és la vida...)

Anónimo dijo...

cony.. i que us pensau que un pot triar si vol ser d'Ib3 o del canal 4...
es clar que pots no tirar el cv... però tu cerques feina i vas a qui millor et paga.
O tens tu la culpa de que el banc on fas feina tingui una hipoteca "trampa",
o te culpa un funcionari del govern del que fa el president Matas,
o et diuen res a tu si un dels llibres que vens diu mentides??

que un periodista d'Ib3 es un pobre pringat que te un contracte d'obra i servei amb una productora subcontractada, guanya 1400 euros, fa fine 10 hores i a mes ha d'anar molt alerta amb el que diu i a qui ho diu si vol seguir pagant la hipoteca o la lletra del cotxe.

Anónimo dijo...

Meam, no ho dubt, es que lo que vull fer entendre es que els periodistes no tenen la cupa, però malauradament la ciutadania veu qui treballa i quins son els resultats, i sou la cara visible. No trob bé que vos molestin.Però com que IB3 molesta, sa gent, massa contenta no està i te les seves formes d'expressar-ho, ja sigui incorrecte o no.