11.1.07

Refrescar la memòria


Matias Vallés explica en el llibre sobre els avions de la CIA que tot va començar gràcies a internet. Diu Vallés que un vespre tard cercava a Google la paraula "Majorca" i que va ser així com va trobar un article de la revista Newsweek on parlava que els vols de la CIA havien passat per Palma. Aquest introducció val per recordar el vincle que hi ha entre el periodisme i internet. Avui en dia seria impossible entendre la nostra professió sense una connexió a la xarxa, però hem de recordar que fins fa molt poc el periodisme era una questió de telèfon, agenda i carrer, molt de carrer.
La moda dels vídeos ha arribat a les Illes. Els socialistes han fet un vídeo sobre el cas Andratx.
I el cas Andratx també ha estat resumit en un vídeo per TV3. Serà diuimenge quan poguem veure al programa 30 minuts un documental sobre l'Operació Voramar. Un reportatge de: Roser Oliver Producció: Meritxell Ribas Imatge: Ferran Prat Muntatge: Àngel Rufí
Si teniu interès en veure els informatius d'IB·, la plana web de la cadena vos dòna l'oportunitat de recuperar el darrer noticiari que s'ha emés.
I per refrescar la memòria convé llegir l'article que en Travesset publica a Comunicació 21 sobre TVE a les Balears.
El nostre blog ja ha superat les 8.000 visites, no està malament, no?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Enhorabona per les 8.000 visites. Costa, però si es va actualitzant tens el públic assegurat! ;)

Estic d'acord amb el que dius d'Internet. Jo no podria viure sense estar connectada (sí, estic tot el dia amb Internet) i sembla increïble que tot el cas de la CIA començàs amb una recerca a Google... qui sap el que es pot arribar a trobar!!