17.1.07

Un poc de tot



39 mil espectadors, un 9,1 per cent de l'audiència, va veure diumenge el reportatge Andratx, corrupció vora mar, de TV3.
TVE ja té nou director. És Javier Pons, ex directiu de la productora privada El Terrat propietat de Buenafuente i accionista de La Sexta.
El programa especial d'IB3 sobre les festes de Sant Antoni va obtenir anit un share de l'11 per cent i 39 mil espectadors.
El programa La Brújula de Onda Cero es va emetre ahir vespre des del vestíbul de l'Ajuntament de Palma.
L'Audiència Nacional ha dictat ordre de recerca i captura dels tres militars dels EE UU acusats de matar José Couso, càmera de Telecinco. Els militars són el sergent Thomas Gibson, el capità Philip Wolford i el tinent coronel Philip de Camp.
M'estava perdent per la web, quan he trobat, a Comunicació 21, resposta a unes preguntes que ens vàrem fer l'altre dia amb els amics... què s'ha fet de Manuel Campo-Vidal? On és en Paco Lobatón? S'han muntat les seves pròpies productores! Supòs que farts de fer continguts imposats o de tenir certs condicionats, han decidit muntar-se el seu propi xiringuito. Lua Multimeda, en el cas de Manuel Campo-Vidal, i Redacción 7 de'n Paco Lobatón, que ara posarà en marxa a Antena 3 "Los más buscados" (remake de ¿Quién sabe dónde?)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, podrías continuar publicando las cifras de audiencia de los programas de Baleares, como ha hecho an articulos anteriores. Felicitaciones por el blog, suelo encontrar en el, cosas muy interesantes.

Anónimo dijo...

En Campo Vidal, a més a més, és el president de la Academia Española de la Televisión, crec...

Anónimo dijo...

En Lobatón quan feia Quién sabe dónde? ja era amb la seva propia productora, almanco a l'època final del programa.