20.2.07

10 mil entrades

Les Notícies de Periodisme han superat les 10.000 entrades. Sincerament, és un número modest comparat amb altres blogs que avui en dia estan molt de moda. Per això, el Consell de Redacció del blog Notícies de Periodisme cerca fòrmules per esser més atractiu i aconseguir arribar a les 50.000 entrades en els pròxims mesos. Esper les vostre suggerències. Sobretot les teves.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Despulla't!

Anónimo dijo...

Jo en primer lloc aconseguiria un domini .com o .net i després publicaria amb una 'eina' més professional com Wordpress.

Anónimo dijo...

Ets un màquina, Guillem. Superusuari!!

;)

Anónimo dijo...

..ah! I enhorabona per ses 10.000 entrades, ja en hi ha!

Anónimo dijo...

que estas un poc vago, que ara fa uns dies que no ens deleites amb el teu blog?
ho notam a faltar

Anónimo dijo...

Mateu, enhorabona per les 10.000 entrades! Som molts els que te seguim i segur que arribarem a les 50.000, com tu desitjes. Jo, de moment, te faré una petició com a professional del periodisme televisiu que et consider. M'agradaria saber si vares veure el reportatge sobre Sa Real que va emetre IB3 dia 1 de març a vespre (crec recordar). A mi me va fer vergonya i me vaig sentir insultada i avergonyida de pagar, sense el meu consentiment, una manera de fer periodisme que està molt allunyada del que jo consider professional. El podries valorar, si el veres clar?

Anónimo dijo...

Eiii tio, Què passa? has partit de vacances sense avissar? has deixat el blog sense dir res? en teoria tens un compromís amb els lectors, o ja no?.


Torna plis!!

K.

Anónimo dijo...

Sí, torna te troban a faltar al dematí quan miram el teu blog i veiem que encara és dia 20.

Anónimo dijo...

jo no se com es fa, però crec que a les illes fa falta, a mes de blogs, un foro de professionals del periodisme. d'aquests gratuïts que fan a miarroba.com i tot hom pot dir la seva classificat per matèries. Es podria parlar del que no es parla als papers, d'ofertes de feina o d'inquietuds... pot ser, i amb 10,000 entrades ets la persona indicada per impulsar-ho.
Crec que estaria be tenir un lloc on els professionals del sector es poden fer autocrítica, donar-se consells i tot això que es fa als passadissos i que no arriba a tot-hom
Qui s'hi anima?