16.2.07

Coses que fallen

Ib3 va batre dimecres un dels seus rècors d'audiència amb l'emissió de Troya. Els audímetres mediren més d'un 20 per cent de share, uns 80.000 espectadors, amb puntes de més del 35 per cent. M'agradaria saber si això ve a confirmar la necessitat de creació de la TV pública de les Illes. Si, realment, és aquest l'objectiu final que ha de tenir IB3. És a dir, emetre en horari de prime time una pel·lícula en versió castellana que aviat podrem veure, de franc, al Canal 9 i a TV3. Hi ha però qui pensa que l'espectre social de les Illes és bilingüe, amb una majoria de castellanoparlants i que l'única manera que hi ha d'enganxar aquest públic és amb programes fets amb la seva llengua materna. Només podem afegir que el seguent programa que es va emetre després de Troya va ser Així és la vida que va tenir un 3.6 per cent i 4.000 espectadors. Aquí hi ha qualque cosa que falla i no sabem què és.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Al que falla és que els que manen no saben que vol dir televisió pública i quin és l'objectiu de les teles públiques, per fer tele copiant les generalistes i emetre cinema de gran renom comercial (que en molts de casos no vol dir qualitat) i a més en castellà quan d'aqui dos dies qualsevol d'aquestes pel·licules les passarà o A3 o T5.
Si Ib3 no fa servei públic i ens dona el que ja ens donen les altres de franc és millor que tanqui, cosa que dubt que pasi, però crec que la solució són més doblers i col·locarlos en productes nous, valents i identificats amb el pais.

Anónimo dijo...

ib3 fa el que volen que faci els que manen: futbol i pelis per aconseguir audiència i publicitat que tapi el forat dels informatius que serveixen per a fer propaganda partidista.

el bilingüisme és un error que no puc entendre, perquè la propaganda la fan en català. només ho explica un odi profund i no reconegut a la nostra llengua. es feina de psiquiatres i no d'experts en comunicació.