14.2.07

No canvia res

Les tertúlies d'Ib3, ràdio i televisió, varen anar plenes ahir de comentaris entorn del boicot que ha posat en marxa el PSIB contra l'ens autonòmic. I, com sempre, la tele i la ràdio autonòmiques varen esser ahir motiu d'enfrontament entre el PP i el PSOE. Els populars consideren que IB3 és un exempe imparcialitat i de bona gestió econòmica. Ben diferent pensen els socialistes que acusen els mitjans públics autonòmics d'esser parcials i contraris als interessos de l'esquerra. Mentrestant, avui sentia parlar un company que fa feina a la ràdio i televisió del Consell de Mallorca. Res de nou. Res que no haguem sentit tantes i tantes vegades. Censura, partidisme, sectarisme...Com sempre. No canvia res.
Molt interessant va ser el mini reportatge que va emetre Miradas 2 sobre el festival cultural Trasmediale de Berlin, que va fer la periodista de TVE Vicky Bolaños.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

LA PROfessió periodística necessita una regeneració urgent. La manipulació no és possible si els periodistes no hi colaboram, no¿?

Anónimo dijo...

No serà que és la societat balear la que necessita regenerar-se? No serà que la corrupció, de la mena que sigui, és un pecat original dels illencs? No hem fet tots trampes a Hisenda, o hem fet un porxo de més, si hem pogut? Regeneració social íntegra, de cap a peus.

Anónimo dijo...

Estoy de acuerdo con lo que decís, pero quien será el primero o la primera que se atreverá a hacerlo?

Anónimo dijo...

Ai pajaritos...quan a un li van ses garroves...és mal de fer plantar-se, no?.