27.3.07

Tenc una pregunta per a vostè

Tenc una pregunta per a vostè:
Per què el Parlament ha enviat una carta a RTVE on recorda que no s'enregistrin a la cambra imatges amb càmeres ocultes?
Per què l'actualitat mediàtico-política gira entorn de quins polítics del PP s'atreviran a anar a les tertúlies del grup Prisa i desobeiran les instruccions de la direcció del partit?
Per què alguns dels millors programes d'Ib3 tenen un horari tan dolent i estan tan mal programats que si tenen alguna audiència és un miracle de Sofres?
Per què hi ha programes d'IB3 que són tan dolents i tenen bons horaris, alguns fins i tot en prime time?
Qui l'ha convençut perquè es posi davant la càmera i imiti La Nit al Dia?
Qui serà el futur director general d'IB3?
Què faran els periodistes parlamentaris els dimarts, ara que s'acaba el període de sessions?
Quants de mitins haurem de fer els periodistes durant la campanya electoral?
(Tengo una pregunta para usted és el títol del programa que avui estrena TVE-1 amb una entrevista amb el president José Luis Rodríguez Zapatero, a las 21.30)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tindria una resposta per a cada pregunta, però només en contestaré dues. Crec que els reporters del Parlament estarem molt bé ara que ha acabat... darrerament se sentien els mateixos comentaris: que estam farts dels mateixos temes (ja ens sabem el discurs de memòria) i del nivell polític. Clar que deixam una cosa per començar-ne una altra, la campanya electoral... ens menjarem massa mítins, crec, aggghhhhhh