26.3.07

Un mes de canvis

Ha passat un mes, i encara que algunes coses han canviat, n'hi ha d'altres que són caparrudes i no es volen moure ni un mil·límetre. Per exemple, la crispació. Primer foren els socialistes de Madrid que vetaren Telemadrid, després els socialistes de les Balears que vetaren Ib3 i ara és el PP el que ha decidit vetar al grup Prisa. És el mateix o és diferent que un grup polític boicoteji un mitjà públic o que un partit deixi de concedir entrevistes a un grup privat de comunicació?
TV3 estrena avui els seus nous informatius, el presentador del TN Vespre serà Ramon Pellicer.
Demà TVE estrena el nou format d'entrevistes polítiques. 100 ciutadans interrogaran al president José Luis Rodríguez Zapatero, i una setmana més tard l'entrevistat serà Mariano Rajoy.
RTVE vol fer una gran operació immobiliària venent Torrespaña, Prado del Rey i altres terrenys propietats de l'empresa. La idea és fer una seu central a Madrid. Els treballadors de TVE a les Illes es demanen si qualque pesseta arribarà a Mallorca per renovar el Centre Territorial, que fa 25 anys que espera per mudar-se de lloc i modernitzar-se.
(El blog ja no és meu, és vostre i per això tornam a fer feina)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estamos muy contentos de que el blog vuelva a estar en marcha, decidido a llegar a las 50.000 entradas en los próximos meses.En cuanto a la crispación política... es que yo creo que tenemos unos políticos que no nos los merecemos, por muy "cap de fave" que seamos, no nos merecemos esto. Y por si fuera poco ahora tambien la Conferencia Episcopal acusa al Gobierno socialista de fomentar la promiscuidad sexual y de crear leyes que no protegen la vida, y a algunos medios de comunicación de promover el aborto y la eutanasia. A ver cuando esta gente se entera de que este es un país laico y que sus documentos fundamentalistas y beligerantes deben hacerlos públicos solamente en las iglesias lugares de reunión de sus seguidores, a los demás... ni queremos oirlos ni nos interesan.

Anónimo dijo...

Estimat Mateu, les preguntes que planteges no tenen resposta fàcil ni senzilla però, ara com ara, i parlant de crispació crec que no ens ho podem mirar amb equidistància. N'hi ha uns que crispen molt i molt més que els altres...El boicot a un mitjà em repugna véngui d'on véngui i crec que poc importa que siguin públics o privats, perquè, al cap i a la fi, quan es tracta d'informar tots estan obligats a complir amb un codi ètic determinat. Supòs que visc al país de les meravelles d'una tal Alícia...