30.4.07

Cala Rayo i altres temes


Els treballadors de Salom, concessionari de la tècnica d'IB3, es manifestaren divendres migdia davant el Consolat de Mar per demanar millors condicions de feina. El vespre repetiren la protesta davant l'Auditòrium on el PP celebrava un acte de precampanya.

Els periodistes madrilenys varen rebre el temut sms. Va ser ahir capvespre quan la Casa Reial va anunciar que la Princesa havia ingressat a la clínica per tenir la segona filla. Més tard, també amb un sms es va anunciar que la Infanta Sofia havia nascut. Alguns periodistes de les Illes han demanat que també sel's informi de l'actualitat a través d'sms. Per exemple, quan es posa en marxa l'Operació Llamp (una mala traducció al castellà ha fet que en aquesta llengua es denomini Relámpago, quan hauria d'esser Operación Rayo, perquè el nom prové de Cala Llamp), de l'arribada a Mallorca d'uns 30 immigrants nordafricans, etcètera. I parlant d'embarassos ara mateix he vist al Club (magnífic programa de TV3) que una de les presentadores diu que espera un infant. Això sí que no ho havia vist mai.

EL Diario de Mallorca està indignat perquè alguns mitjans l'han acusat de favoritisme i d'haver rebut una filtració de l'Operació Llamp. La direcció de DM ho ha negat. En honor a la veritat s'ha de dir que va ser la Ultima Hora el mitjà que investigava feia mesos la venda doble de solars a Cala Llamp. Per cert, magnífica la foto de Tolo Ramon, que il·lustrava la portada del DM de divendres.
Un bon llibre Abril a París, de Michael Wallner.

No hay comentarios: