23.4.07

Dia del llibre del periodista


Avui és Sant Jordi i és el dia que s'ha de regalar un llibre. Per tant, aquí van un parell de recomanacions per fer un regal de qualque llibre escrit per un periodista i que analitzi el nostre món:

La vida de un periodista. Memorias del director de The Washington Post. L'autor és Ben Bradlee i ha estat editat per El País-Aguilar.
Els nostres companys Felipe Armendáriz, Marisa Goñi i Matias Vallés ha escrit CIA Airlines de l'Editorial Debate. Per cert, aque avui firmaran exemplars del llibre en uns grans magatzems del carrer de Jaume III de Palma.
L'hispanista i expert en la guerra civil espanyola, Paul Preston, acaba de presentar un llibre apassionant «Idealistes sota les bales» (Debate, en castellà, i Proa en català). Preston analitza el paper dels corresponsals estrangers durant el conflicte del 36 i la implicació que varen tenir amb cadascún dels bàndols en guerra. Entre els corresponsals hi va haver figures mítiques com ara Dos Passos o Hemingway.
I per acabar un llibre que va de la tele. L'ha escrit Alicia G. Montano i es diu La manipulación en televisión, de l'editorial Espejo de Tinta

No hay comentarios: