11.4.07

Dies de Campus



La televisió és propensa a donar cabuda a grans super produccions. Grans programes amb molt de pressupost que, massa sovint, fracassen però que han costat una doblerada. Per tant, és el moment de lloar les produccions modestes, fetes per professionals de les Illes, gent que sap de què va, amb experiència i il·lusió. Aporten a la feina originalitat i moltes ganes d'agradar. És el cas del programa Díes de Campus, de Mancances Produccions i Nova Televisió, que s'emet els diumenges a les 11 i mitja del dematí a IB3 TV. Es tracta d'un espai de poc més de mitja hora de durada que explica la vida de la Universitat, però des del punt de vista dels treballadors, professors i investigadors. Són ells els protagonistes del programa i això el fa entretengut i dinàmic. A més Dies de Campus té una bona audiència i des del primer programa ha superat el 7 % amb més de 9 mil espectadors. Això ve a confirmar que és possible una altra forma de fer feina, un altra projecte de TV, amb un pressupost ajustat, amb professionals de les Balears i amb el suport finals dels espectadors. A IB3TV hi ha més exemples d'això, de molta gent que no ha d'esser mai "depurada", en parlarem un altra dia.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

a telemadrid es pitjor. visca ib3, la millor televisio del mon, la mes plural i de vodevil. una medalla per tots els seus empleats, excepte pels "enxufats" (llàstima que siguin la majoria)

Anónimo dijo...

aquest comentari no s'entén molt, sa veritat, què vol dir? que ho podria explicar aquest anònim comunicant? creus de veres que ses més de 1000 persones que fan feina per ib3 estan enxufades? no serà que vares deixar ses neurones en remull?

Anónimo dijo...

Creo que la mayoría es puro enchufe, con los dedos de las manos se pueden contar los que no lo son, toda una verguenza, para un ente sin ningún prestigio, derrochador, ligado extremamente al PP.

Anónimo dijo...

9000 personas un domingo a las 11 viendo esto??? vamos anda!!!

Anónimo dijo...

ES bueno desconfiar por naturaleza, como Santo Tomás, pero creo que las cifras que aporta el blog son de Sofres, no? Sofres es el método más fiable y aceptado por todos los medios de comunicación y de ahí vienen los 9.000 espectadores, no?

Anónimo dijo...

Mateu estàs molt encaparrotat amb sa depuració de n'Antich, i s'altre dia ja vaig escriure un comentari dient que si bé en ses formes no era correcta, n'Antich es va quedar curt, ja que si DM no deia mentides ell parlava de sa direcció de IB3, i si només canvien sa direcció (cosa que crec que passarà guanyi qui guanyi ses eleccions)i deixen a tots aquests col·locats per diverses raons no professionals (ser parents de senadors, jugar a padel amb caps de premsa, parents de candidats del partit i tantes altres) ses coses no canviaràn mai, una empresa pública ha de tenir treballadors que hagin passant unes proves de selecció amb garanties com a la resta de l'administració.
Per cert si tant defenses a aquestes productores locals (jo estic d'acord) no estàs demanant una depuració de ses productores foranes?