17.4.07

La portada de Turienzo



Aquesta portada de Marca ha provocat una gran polèmica. Turienzo és el nom de l'àrbitre que va xiular el partit de dissabte entre el Racing i el Madrid i que va assenyalar dos penals contra els madridistes. L'endemà Marca qualificava l'àrbitre de botxí i mostrava la cara de Turienzo dient que era el responsable d'allunyar el Madrid del títol de lliga. Des d'aquell dia, l'àrbitre ha rebut a ca seva més de mig centenar de telefonades amenaçadores que ha denunciat davant la policia. Què en pensau?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El mal qeu pot arribar a fer una portada, que hi hagi gent capaç de amenaçar per una decisió presa durant un partit de futbo, que els periodistes no tenguin seny, com es possible

Anónimo dijo...

El arbitraje fue nefasto pero eso no justifica que un periodico señale al árbitro como el culpable y le ponga en el punto de mira de los locos sueltos....Un poco de sentido comun como pide antonisegui, por qué los periodistas de deportes tienen bula y pueden hacer lo que quieran?

Anónimo dijo...

Marca segueix demostrant el perquè es troba en crisi econòmica. Aquestes portades no ajuden a vendre diaris i si ajuden, no fan cap favor al mòn del futbol. Que els diaris esportius de Madrid i Barcelona siguin els qui facin fitxatjes, duguin o cessin entrenadors i en definitiva duguin el "cotarro" d'aquest mòn, em sembla lamentable. Al final haurem de recòrrer al sistema anglés: no hi ha premsa esportiva. Lo de Marca, vergonyós.