24.4.07

Mobilitzacions


Els treballadors de Salom, l'empresa encarregada de la tècnica d'IB3 TV, han començat una sèrie de mobilitzacions en demanda de millors condicions salarials i laborals. Divendres es concentraren davant el Consolat de Mar i esperen repetir aquestes protestes fins aconseguir que l'empresa escolti les seves peticions.
El periodista mallorquí Carles Marin triomfa a Madrid. Va ser nomenat vice-degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Rey Juan Carlos i ara acaba d'estrenar la direcció de la revista de l'Acadèmia de la TV.
Gran exclusiva la que va fer ahir la periodista de TVE, Pepa Buena. La que va ser directora de Gente i ara de Los Desayunos, va entrevistar en directe Mahmud Ahmadineyad, president de l'Iran. El programa, de La Primera, va tenir una audiència de més del 20% i va ser líder d'audiència en la seva franja horària.
La Batalla de les Superfícies, el partit que enfrontarà Rafel Nadal i Roger Federer, serà retrasmés en directe per Antena 3.
La TV de Mallorca té una bona plana web on es pot consultar la graella de programació i veure els darrers informatius i programes que s'han emés.

No hay comentarios: