7.5.07

Eleccions en directe

Divendres a les 00.00 hores comença la campanya electoral per als comicis autonòmics i locals. Serà un repte per als mitjans de comunicació de les Illes que hauran de fer un seguiment de totes les formacions. Les televisions i les ràdios públiques estaran controlades per la Junta Electoral. TVE i IB3 emetran cada dia un bloc d'informació electoral on tendran cabuda els partits amb representació parlamentària.
Els partits, mentrestant, ja han començat a fer campanya i a aprofitar les noves eines tenològiques. Per exemple, el PP ha penjat ja 20 vídeos a youtube on es poden veure els candidats que expliquen el programa electoral. Aina Calvo, candidata socialista a Palma, també té els seus videos penjats a internet.
TV3 fa informar en directe, connectant amb TF1 a les 20.00 h., dels resultats de les eleccions franceses. Va ser la primera televisió espanyola que va donar la victòria de Sarkozy. TVE, que també havia preparat un programa especial, va connectar amb París a les 20.02 h. El més sorprenent va ser que la candidata socialista Royal va reconéixer la derrota pocs minuts després de les vuit del vespre, quan només es coneixien els resultats de les enquestes, que resultaren esser clavades a la realitat.

No hay comentarios: