17.5.06

El darrer dia i espera que t'espera


Cada dia que passa vivim una situació per darrera vegada. Cada minut, cada segon ja no tornaran. Serà la darrera vegada que prendrem aquell cafè al Líric. Aquell dia que passejàrem per La Rambla nevada ja no tornarà.
Aquesta introducció és per dir que avui és la darrera vegada que TVE emetrà la Champions League. Serà la darrera vegada que escoltarem els comentaris de José Angel de la Casa, Tofo, d'un partit europeu per la Primera, perquè, gràcies a la SEPI, ja no s'han comprat els drets d'emissió de la Copa d'Europa. Ho han fet per estalviar, però en realitat el que han fet ha estat descapitalitzar TVE, restar audiència i publicitat, i deixar-la en mans de la competència. Efectivament, els comptes surten més clars, els balanços econòmics són més pocs deficitaris, però tothom sap que si una empresa no inverteix, i la Champions és una inversió segura, acaba a la ruina.
Per cert, esperam aquell pronunciament del PSOE a favor del futur de tots els treballadors del Centre de TVE a les Illes i de la continuitat i potenciació de la programació, que varen prometre els socialistes el dia 5 d'abril, dia de la vaga. També esperam el mateix del Govern balear.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja podem esperar d'asseguts que el govern balear o el PSOE, fassin costat a ningú

Anónimo dijo...

Jo crec que el PSOE ja va dir qualque cosa no? O he somiat? No ho sé sa veritat es que jo no crec que el que necessitin els treballadors de TVE a les Illes sigui el suport dels polítics, si no des públic, au adéu