16.6.06

El Consell Audiovisual, endavant

El Consell Audiovisual de les Balears, el CAB, ha quedat plasmat en el nou Estatut d'Autonomia. El text aprovat dimarts pel Parlament diu el següent:
"El CAB es configura com a una entitat pública independent, la missió del qual serà vetlar en els mitjans de comunicació públics per el compliment dels principis rectors del model audiovisual: promoure les condicions per garantir la informació veraç, objectiva i neutral, l'accés dels grups polítics i socials representatius, fomentar el pluralisme lingüístic...Els membres del CAB seran nomenats amb el vot favorable de les tres cinquenes parts del Parlament. "
Ja ha començat a funcionar la web Mallorca Confidencial que dirigeix el periodista Tino Martínez.
IB3 TV espera, que quan començin a funcionar els medidors de Sofres, l'audiència de la cadena se situi entorn del 5 per cent, una xifra més real que el 10 per cent que s'havia anunciat. Actualment La 2 i Cuatro se situen entorn del 5 per cent.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Diu na Maria Umbert en “El Mundo” sobre TVE: “Durante años el Grupo RTVE ha contratado personal al margen de una planificación racional de Recursos Humanos”... És el seu cas, que l’endossaren a TVE-Balears durant mig any, sense cap motiu professional ni de planificació, cobrant més que qualsevol empleat.
Diu més: “Los casi 5 puntos de share perdidos representan unos ingresos cesantes multimillonarios en euros, que amenazan gravemente la viabilidad del Grupo aunque se reduzca su plantilla”... Es porc va dir orellut a s’ase! Com si el seu grup d’IB3, tengués superàvit per garantir la viabilitat.
Més: “la radio y la TV son industrias de creatividad, de talento”... No deu parlar d’ella mateixa, es deu referir a “El Casta”.
Ja ho val!