9.1.07

Canvis i recanvis

Dies intensos a TVE. L'any ha començat amb la jubilació d'alguns companys, uns altres que se'n van el febrer i també un bon grapat que no sap on acabarà l'any 2007. Dies d'incertesa i nervis.
El diari Ultima Hora ha canviat la seva paginació. Ara les planes 2 i 3 són per a una secció anomenada Zoom i que serveix per resumir en imatges l'actualitat diària.
Pel que fa a les audiències hem de destacar els bon resultats d'IB3 de dia 5 de gener. Balears directe va tenir uns bons resultats (32.000 /15'2%) durant la trasmissió de l'arribada dels Reis d'Orient.
Hi ha moltes maneres de cercar un director. La BBC ha posat un anunci al diari per intentar trobar el seu màxim dirigent. El sou és de 208.000 euros anuals, despeses no incloses.
La Cadena Ser es distingeix aquests dies per les crítiques contra la política antiterrorista del govern de José Luis Zapatero

1 comentario:

Anónimo dijo...

crec que s'altre dia te vaig veure a sa plaça des mercat...

Ib3 pareix que comença a funcionar, tot i que encara li queda un llarg camí per recorrer si es vol convertir en una televisió de qualitat. I lo del gràfic dels informatius que han posat a incomunicació.com... brutal xD