1.2.07

Llargues esperes


Mallorca torna a ser centre de l'atenció de la premsa mundial. La inauguració de la intervenció de Miquel Barceló a la capella de Sant Pere de la Seu ha reunit periodistes de totes les cadenes de TV estatals i també algunes vengudes de l'estranger. També crítics d'art i directors de museus de tot el món. Les TV han fet entrevistes a Miquel Barceló, s'han preparat programes especials, com el que emetrà TVE presentat Baltasar Magro (De cerca La 2, dissabtes 21:15 hrs) , s'han enregistrat imatges de la capella; i els suplements dels diaris han dedicat moltes planes a l'artista de Felanitx.
També el cas Andratx ha tornat a mobilitzar la premsa. Des d'ahir migdia els periodistes fan guàrdia davant la porta de la presó a l'espera de l'arribada de l'exbatle Hidalgo i del zelador Gibert. S'han hagut d'entretenir com han pogut, cafès, termos de tè..qualsevol comestible era ben rebut. L'espera ha acabat a les 5 en punt del capvespre quan han arribat els dos inculpats. Allà hi havia una terrena que ha servit per fer directes per TVE, IB3 i Tele 5.
I esperen, també, els professionals de TVE que no deixen de mobilitzar-se reclamant dignitat en el procés de reconversió i aplicació de l'ERE. (Ho veim a la foto)

No hay comentarios: