1.2.07

Rècord

IB3 Televisió tancà el mes de gener amb un 7 per cento de quota, aconseguint la segona millor marca mensual després del registre obtengut l'agosto del 2006, amb un 7,5 per cent. La dada té major relevància ja que es tracta del mes en el qual el consum audiovisual es més elevat.
IB3 es converteix en la cadena amb major creixement, amb 0,5 punts de share, en el darrer mes a Balears, i consolida la posició en el mercat balear. Ara IB3 és la quarta cadena més vista de l'àmbit illenc, per davant de Cuatro, La Sexta, La2, TV3, C9 i la televisió local.
La programació horitzontal de la cadena autonòmica oferí un gran rendimient en totes les franges horàries del día, en especial el dematí amb un 8,2 per ciento de dilluns a divendres, al migdia, amb un 10,2 por ciento i al 'Prime Time', amb un 6,7 per cent com a global del mes.
Els especials de les festes locals de Sant Sebastià o de Sant Antoni aconseguiren registres por damunt de les mitjanes del canal. Tres i més, per exemple, registrà el matí un 12'7%. Dia 21 de gener 63.000 espectadors seguiren la gala-concert del Parc de Sa Riera. Va ser l'emissió d' IB3 més vista del mes, amb un 14,9 por cent de quota de pantalla, amb puntes del 24 por ciento.

No hay comentarios: