3.4.07

Acabar amb el pensament únic


El Partit Socialista de Madrid ahir va decidir que tornava a participar als programes de Telemadrid, al·legant que volen garantir"el dret a la neutralitat i al pluralisme al contingut dels programes"de la televisió madrilenya. També diuen que a la mínima sospita de manipulació ho denunciaran a la Junta Electoral central. És una obligació del principal partit de l'oposició participar als programes d'una televisió pública? És pràcticament la única manera que els ciutadans tenguin tota la informació i sàpiguen que hi ha una oposició. A més, un dels objectius del servei públic és donar veu a tothom, o a quasi tothom. Hauria el PSIB-PSOE seguir l'exemple dels seus a Madrid? El mes de febrer varen anunciar que cap membre del seu partit aniria a cap programa IB3 ràdio i tele, per la falta de pluralitat i perquè només afavoreixen els interessos del PP. No anar-hi no és una manera que els espectadors rebin un pensament únic? (diu na Vicky)
I per cert, ahir mateix el secretari general del PSIB, Francesc Antich, va anunciar una "depuració" de personal a IB3 ràdio i televisió després de les eleccions autonòmiques.
Unes declaracions que han causat un gran impacte entre els companys de la ràdio i televisions públiques, que a un sou escàs i a llargues hores de feina, temen ara afegir-hi que un canvi de govern encara els pugui produir més problemes. Antich ben segur que parlava pels directius, però tampoc els directius no han d'esser depurats, en tot cas s'ha de consensuar en el Parlament un director general que, lliurement, elegeixi un equip de treball.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Depuració? Estalinista?

Anónimo dijo...

Como bien dices en IB3 estamos hartos, muy hartos de los políticos. Ni el PP ni el PSOE nos aseguran un trbajo en libertad. Unos nos manipulan y los otros nos depuran. Habrá que enseñar un informe de buena conducta socialista para no ser depurados? Tendremos que presentar la fe de bautismo si gana el PP? Ya está bien.